تاريخ : جمعه 4 شهريور 1390برچسب:, | 1:55 | نویسنده : نوكر امام زمان

فراماسونری چیست؟

می توان گفت این سؤالی است که افراد بسیاری قادر به پاسخ دادن نیستند و یا اطلاعات دقیقی در این رابطه ندارند. این در حالی است که این تشکیلات و اعضای آن، نقش مهمی در تاریخ داشته اند و شناخت این تشکیلات، برای ما مسلمانان امری لازم و ضروری است.

کلمه ی ماسون  (mason) یعنی بنّا، فراماسون  (Freemason) یعنی بنّای آزاد. ماسونری یک تشکیلات منظم  جهانی است که بر ارکان دولت های جهان و اکثر وجوه زندگی سیاسی، اقتصادی و فرهنگی جوامع، سلطه یافته است و بسیار هم آزادانه عمل می کند. کسی که عضو فراماسونری است، ماسون یا فراماسون نامیده می شود. ساختمانی که مرکز فعالیت  ماسونهاست لژ نام دارد.

یکی از بزرگترین اهداف گروه های ماسونی این است که زمینه را برای حکومت فردی از بین ماسون ها با عنوان نمادین ضد مسیح   Antichrist)= دجال) ، یا به تعبیر بعضی از گروه های ماسونی، فرعون جدید (New Pharaoh) آماده کنند. فراماسونری جمعیتی سرّی است که کسی به راحتی نمی تواند در حریم آن نفوذ کند و اگر هم راه یافت، مکلف است اسرار آن را مکتوم نگه دارد؛ اما با این وجود، کسانی توانستند به حریم آن نفوذ کنند و به اسناد و مدارک مهمی دست یابند و موفق به کشف و افشای اسرار آنها شوند. همه ی این افراد متفق الرأی هستند که: « مسئله یک توطئه است که این توطئه از اواخر قرن هجدهم آغاز شده و تا به امروز هم با موفقیت تمام ادامه دارد و هدف نهائی آن ایجاد یک حکومت جهانی «شیطانی» است و برای پیاده کردن آن در  سراسر عالم، به یک مبارزه وسیع و بی امان دست زده اند»

کتاب «کمیته 300 کانون توطئه های جهانی» نوشته ی دکتر جان کولمن، در این زمینه چنین می گوید: « دلیل موجودیت نظامهای پنهانی مانند سلحشوران اورشیلم، سنت جان و مردان میزگرد و گروه میلنر و سایر اجتماعات مخفی (ماسونی) چه می تواند باشد؟ اینان، بخشی از زنجیره ی گسترده ی فرماندهی سلطه گری جهانی را تشکیل می دهند که از باشگاه رم ، سازمان ناتو، مؤسسه ی سلطنتی امور بین المللی تا سرسلسله ی توطئه گران، یعنی کمیته ی 300، امتداد دارد. این افراد و گروه ها به این اجتماعات پنهان و اسرار آمیز نیاز دارند، چرا که اعمالشان شیطانی است و بایستی از چشم جهانیان به دور بماند».

منبع: www.azad-andishan.com



تاريخ : جمعه 4 شهريور 1390برچسب:, | 1:54 | نویسنده : نوكر امام زمان

بایسته های انتظار

ما اکنون در دوران انتظار به سر می بریم دراز دامن ترین مرحله در تاریخ اسلام است. به راستی مهمترین بایسته ها و مسئولیت های این مرحله چیست؟

آنچه در پی می آید خلاصه ای از این بایسته ها و مسئولیت ها است.

1-      آگاهی :

آگاهی خود بر چند گونه است: الف) بینش توحیدی، که خدا بر هر کاری تواناست و هر چیز در آسمان و زمین تحت فرمان اوست. ب) آگاهی به وعده الهی ، در شرایط سخت سیاسی و مرحله ضعف و ناکامی و در شرایط سقوط. یکی از سخت ترین کارها نایل آمدن و درک سخنان خدای متعال است.

سست مشوید و اندوه مخورید ، شما برترید اگر مومن باشید. (آل عمران(3) آیه 139)

هر آینه خدا هرکه را یاری اش کند، یاری می کند. (حج(21) آیه 40)

بجنگید تا آشوبی نباشد و دین از آنِ خدای شود. (همان ، آیه 193)

ج) آگاهی به سنت های الهی در تاریخ و اجتماع که لازمه آن آمادگی ، زمینه سازی ، حرکت و فعالیت و محال بودن گذر از آنها. بنابر فرمان خداوند مسلمانان باید آمادگی لازم را برای ورود به این مبارزه قاطع و سرنوشت ساز ایجاد کنند.

2- امید واری:

دومین بایسته امید واری است ، زمانی که انسان به برآورده شدن وعده های خداوند و قدرت او امید وار باشند هرگز ناکام نخواهد شد.و نیرو و قدرتش پایان ناپذیر خواهد بود.

3- مقاومت:

سومین بایسته مقاومت است که نتیجه امید واری است همانند غریقی که وقتی گروه نجات را می بیند و بر امواج آب غالب می شود و برای این کار در خود نیرویی شگرف خواهد یافت.

4- حرکت:

حرکت همان امربه معروف و آماده سازی زمین برای ظهور امام عصر (عج) و آمادگی بینش ایمانی و توانایی در نسل مومنی است که به یاری امام و زمینه سازی ظهورش قیام کنند.

5- دعا برای ظهور امام:

آخرین بایسته دعا برای ظهور امام می باشد. از عوامل مهم نزدیک ساختن ظهور امام دعا به همراه حرکت و فعالیت و امر به معروف و نهی از منکر می باشد. دعاهای زیادی در باب ظهور امام رسیده است مانند: دعای فرج و دعای افتتاح.

منبع : کتاب انتظار پویا / نویسنده : آیة الله محمد مهدی آصفی / ترجمه : تقی متقی